NKK Bø , årets første utstilling 2023

24.03.2023

Peach skal nå begynne sin utstillingskarriere, 11 mndr gammel. Første utstilling ble NKK Bø, som ble avholdt i Telemarkshallen 18. og 19.mars 2023. (Klikk for å lese mer...)

Med tanke på at vi ikke har trent noe særlig (hun hadde feks ikke hatt utstillingsbånd på seg mer enn en gang tidligere) så hadde vi få forhåpninger til resultat. Målet var å bli vant til ringen og forstyrrelsene rundt. Jeg så for meg at hun kunne vinne litt på sjarmen, mens min største frykt var at hun la seg ned på bordet og forventet kos på magen. Det hadde nemlig vært litt typisk for Peach....

Så matmor var vel ikke helt nedpå i nervene, selv om vi hadde mange som heiet på oss på sidelinjen og beroliget og lærte oss å puste. (takk Mette , det hjalp faktisk!)

Og så gikk det altså såååååå bra!!!

Peach sjarmerte og gikk som den prinsessen hun er i ringen. Skulle ikke tro hun hadde gjort annet i hele sitt korte liv.

Hun slo til med Excellent med CK (championkvalitet) og 2.plass i sin klasse. Kun slått av sin egen søster Mira. Og det synes vi bare var morsomt. Keep it in the family!

Nå er neste store utstilling Hunderfossen i august. Mulig vi skal trene litt til det ;-)

Den andre utstillingen Peach var på, var rasespesialen på Hunderfossen i august 2023. 

Også der leverte hun på alle måter , ble 4. beste hund i sin klasse med Excellent og CK.